با فراگیرشدن فضاهای مجازی و تمایل بیش‌تر جامعه به استفاده از اپلیکیشن‌ها و هم‌چنین لزوم ساماندهی الکترونیک به ساختارهای آموزشی، اداری، اجرایی و… مراکز، بخش فناوری اطلاعات آغاز به فعالیت نمود و ماموریت یافت تا کلیه‌ی زیرساخت‌های لازم را طراحی و با بهره‌گیری از برنامه‌نویسان مجرب، استاندارد مدیریت و تحلیل سیستماتیک داده‌ها را در سلاله ارتقا بخشد.

 

زمینه‌های فعالیت کارگروه فناوری اطلاعات و رسانه بنیاد سلاله

 

  • ایجاد زیرساخت های ارتباطی درون سازمانی
  •  تبدیل فرآیندهای سنتی اداری به آنلاین
  • بررسی و ارتقا زیر ساخت‌های سخت‌افزاری

بررسی‌ها نشان داد که رسانه­ ها آثار قابل توجه ی بر مخاطبان خود دارند و کودکان در معرض اثرات منفی بیشتری هستند. رسانه های دیداری و شنیداری به مراتب بیشتر از دیگر رسانه می تواند اثرگذار باشد. اینترنت با ویژگی­ های خاصّ خود توانسته جمع تمام ویژگی های رسانه های دیگر را در خود داشته باشد و از طرفی کشش بیشتری در بین مخاطبان به ویژه کودکان و نوجوانان ایجاد کرده است. به همین دلیل می تواند علی رغم فرصت­های بالقوه­ای که دارد، تهدید جدّی عصر حاضر برای کودکان و نوجوانان باشد. تأثیر رسانه ها و تهدیدات آنها برای کودکان، یک مسئله جهانی شده است و برای حلّ آن و کاهش آثار منفی رسانه ها تمهیدات جهانی اندیشیده شده است.

رسانه سلاله در تلاش است با آگاه سازی خانواده ها و همچنین تولید محتواهای استاندارد و اصیل ایرانی اسلامی، با توسعه سواد رسانه ای در بین والدین و به ویژه مخاطبان جامعه هدف، در کاهش آثار منفی آن نقش موثری داشته باشد. تبدیل تهدیدات این قبیل رسانه به فرصت و بهره جستن از آن برای توسعه فرهنگ عمومی و دانش فردی و اجتماعی، از دیگر اهداف رسانه سلاله بر کاهش خطرات رسانه ها می تواند باشد.

 

فعالیت‌های ما در یک نگاه

پروژه‌ها